Menu
Your Cart

Lemezes tápok

Brand: Csigafarm Model: 1
Gondosan válogatott speciális lemezes táp vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel a változatos és kiegyensúlyzott táplálkozásért. Piros lemezek természetes színfokozókkal a még pompásabb színekért Barna lemezek különleges vitaminkombinációval a jobb ellenállóképességért Zöld lemez..
381 Ft
Nettó ár:300 Ft
Model: 1
A Sera vipan egy univerzális díszhaltáp, amely gondosan gyártott pelyhekből áll minden hal számára, különösen azok számára, akik a vízfelszínen táplálkoznak. A gondosan kiválasztott, prebiotikus hatású alapanyagok javítják az egészséget és az életerőt. Mivel az ízléses és alakmeg..
1 189 Ft
Nettó ár:936 Ft
Brand: Tetra Model: 1
Gondosan válogatott, magas tápértékű és funkcionális összetevőkből előállított, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel dúsított keverék, amely teljes értékű táplálékot jelent a napi élelmezésben...
1 257 Ft
Nettó ár:990 Ft
Brand: Tropical Model: 1
A Tropical Breeder Mix speciális, több összetevőből álló étel dekoratív halak számára, amelyeket professzionális halgazdaságokban, nagykereskedésekben, kisállat-boltokban, állatkertekben és pálmaházakban használnak. Táplálkozási javaslat a tenyésztő keverékhez: Etessen naponta többször olya..
533 Ft
Nettó ár:420 Ft
Brand: Tropical Model: 1
A Tropical Cichlid Chips színjavító, több összetevőjű, lassan süllyedő chips, közepes és nagy sügerekhez, beleértve a malawi sügerek sok faját. A szisztematikus táplálás biztosítja a megfelelő fejlődést, a pompás színeződést és az immunstimulátort - a béta-glükán erősíti az immunrendszert. A zeolit ..
1 422 Ft
Nettó ár:1 120 Ft
Brand: Tropical Model: 1
A tropical Ichtio-vit egy  sok összetevőből álló haltáp pehely formában, mindenevő akváriumi halak mindennapi táplálására . Nélkülözhetetlen a több fajú akváriumokban. Az optimálisan kiegyensúlyozott összetételnek, valamint az alapvető vitaminok és nyomelemek hozzáadásá..
851 Ft
Nettó ár:670 Ft
Brand: Tropical Model: 1
KRILL LEMEZES TÁP KRILL LEMEZES TÁP, krill hozzáadásával. Többkomponensű színes, pehely formájában előállított, magas antarktiszi krilltartalommal (40%) készült élelmiszer, amely mindenevő és húsevő halak mindennapi táplálására szolgál édesvízi és tengeri akváriumokban. Nagyszerű íz..
1 905 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
Brand: Tropical Model: 1
A tropical Malawi egy több összetevőből álló pehelyétel a mbuna csoportba tartozó Malawi sügerek, valamint más mindenevő és növényevő sügereknek. A nagyon változatos recept garantálja a kiváló állapotot, a gyönyörű színeződést és serkenti a tenyésztést. A rost és a csalán szabályozza ..
914 Ft
Nettó ár:720 Ft
Brand: Tropical Model: 1
Tanganyika TANGANYIKA többkomponensű élelmiszer pehely formájában sügerek számára a Tanganyika-tóból. Több összetevőből álló, alapvető ételek pehely formájában, az Altolamprologus, a Julidochromis, a Lamprologus, a Neolamprologus, a Cyprichromis, a Paracyprichromis stb. Nemzetekhez ..
2 159 Ft
Nettó ár:1 700 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)